Historik

Här nedan följer några exempel på uppdrag som Tillväxtbolagets har samarbetat med under de senaste 13 åren. 
Vår vision är att Tillväxtbolaget ska vara en självklar partner för företag som vill uppnå en accelererande tillväxt.

Vår vision är att Tillväxtbolaget ska vara en självklar partner för företag, entreprenörer och kunder som vill uppnå en accelererande tillväxt. 
Vägen till ökad tillväxt börjar här.
Oavsett om du är blivande uppdragsgivare, kund eller medarbetare.

Vad några av våra uppdragsgivare tycker

FÖRSÄLJNING / LEDARSKAP / AFFÄRSSUTVECKLING

"Det viktigaste för mig när jag väljer en affärspartner är att jag kan lita på personerna som jag samarbetar med. Niklas och Johan och Tillväxtbolaget är den partnern jag kan lita på och känner att jag själv kan utvecklas med och kan därmed ge mina allra bästa rekommendationer."

Heikki Lampinen, Advertising Director Egmont Publishing

"För mig har Niklas, Johan och deras kolleger på Tillväxtbolaget varit mer än ”bara” skickliga annonssäljare och konstruktiva bollplank. De har bidragit stort till vår utveckling genom att tänka i nya banor . Jag ger därför Tillväxtbolaget mina varmaste rekommendationer."

Mattias Wising Bonde, Chefredaktör Friskispressen

"När vår egen friluftstidning, 365, etablerade sig som en av de mest lästa outdoormagasinen i Sverige sökte vi en partner som kunde hjälpa oss att utveckla tidningen ytterligare. Vi fann i Tillväxtbolaget ett mycket kompetent bollplank för idéer, erbjudande och tjänster." 

Carl Reinestam, Marknadschef Naturkompaniet

"Det tog inte lång tid innan vi insåg att Tillväxtbolaget kunde erbjuda mer än kompetent uppdragsbaserad försäljning. Niklas och Johans framgångsrika bakgrund inom försäljning, ledarskap och affärsutveckling gjorde Tillväxtbolaget till en perfekt partner för accelererad tillväxt genom partnerskap."

Alexander Jansson, Medgrundare Brick Digital Outdoor Media