Key Account Manager till Svensk Golf och Golf Digest, Tillväxtbolaget

Sedan starten 2010 har Nordiska Tillväxtbolaget haft målsättningen att vara det självklara valet för företag som vill utveckla sin försäljning och öka sina intäkter inom mediesektorn. Med hjälp av en skarp, senior och snabbfotad försäljningsstyrka har bolaget hjälpt välkända varumärken till framgångsrika försäljningsresultat. Sedan årsskiftet ansvarar Nordiska Tillväxtbolaget även för Svensk Golfs och Golf Digests annonsförsäljning. 


Vi söker nu en mediesäljare med passion för golf

Tjänstebeskrivning
I rollen som säljare hos Tillväxtbolaget representerar du främst Svensk Golf och Golf Digest med målsättningen att utveckla affärerna. Du ansvarar för en rad befintliga kunder och kommer även arbeta med att skapa nya affärer och kundrelationer. Arbetet innefattar print-, digital- och eventförsäljning. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen och utgår från kontoret på Birger Jarlsgatan i Stockholm när du ska besöka dina kunder.


Profil
Vi söker dig med erfarenhet och nätverk inom mediebranschen med goda dokumenterade resultat inom försäljning av digitala och traditionella medier. Du har förutom ett stort intresse för golf också förståelse för branschens kundbeteende och är van att skapa goda relationer med företag inom området. Du är affärsdriven och självgående som säljare och driver ständigt dig själv och dina affärer till utveckling.

Erfarenhet/kvalifikationer:
- Stort intresse och/eller förståelse för golf-/sportbranschen.
- Från 3 års erfarenhet av försäljning inom mediebranschen.
- Försäljningserfarenhet inom traditionella likväl som digitala medier är ett krav.
- Goda tekniska kunskaper samt vana av CRM-system är ett krav.
- Relationer hos mediebyråer är meriterande.
- Körkort B är ett krav.

Placering, omfattning & tillträde
Birger Jarlsgatan 55, Stockholm. Heltid (100 %). Tillträde omgående.

Vi erbjuder
Vår affärskultur präglas av glädje, mod och engagemang. Välkommen med på resan tillsammans med ett team som ständigt strävar efter utveckling genom hög branschkunskap, ett stort engagemang och ett starkt resultatdriv. Mer information om oss och våra samarbeten hittar du på www.tillvaxtbolaget.se.

Ansökan
Tillväxtbolaget samarbetar med rekryteringsbolaget Workmint vid urvalet av kandidater. Sänd därför din ansökan till ansvarig rekryterare Lina Martinsson på . Urval sker löpande.