Tillväxtbolaget gör skillnad

Tillväxtbolaget är ett säljbolag. Vi tillhandahåller spetskompetens inom försäljning och affärsutveckling i mediesektorn. Inom ramarna för verksamheten investerar Tillväxtbolaget även i entreprenörsföretag genom att ansvara för och säkerställa operativ försäljning och konceptutveckling.

Vägen till ökad tillväxt börjar här

FÖRSÄLJNING SAMT AFFÄRS- OCH KONCEPTUTVECKLING I MEDIESEKTORN

Uppdragsbaserad försäljning

Tillväxtbolaget säkerställer tillväxten av uppdragsgivarens annonsaffär samtidigt som alla parter får bättre kontroll och en mer strukturerad och affärsmässig uppföljning. Uppgiften innefattar både produktutveckling av befintlig annonsaffär såväl som affärsutveckling av nya annonsaffärer. Läs mer.

Tillväxtbolaget invest

Inom ramarna för verksamheten investerar Tillväxtbolaget även i entreprenörsföretag genom att ansvara för och säkerställa operativ försäljning och konceptutveckling. Vi brinner för etablerade medieslag likväl som för entreprenörer som vill skapa och säkerställa kort- och långsiktig intäktsutveckling. Läs mer.

Vägen till ökad tillväxt börjar här. Oavsett om du är blivande uppdragsgivare, kund eller medarbetare. Vi är en självklar partner för er som vill uppnå en accelererande tillväxt inom mediesektorn.