Kontakta oss gärna om du vill skapa tillväxt tillsammans med oss.
Vi söker löpande nya uppdragsgivare, samarbetspartners och medarbetare.

Tillväxtbolaget tar över annonsuppdraget för Allt om Tidskrifter

20 december 2010

Tillväxtbolaget tar över annonsuppdraget för Allt om Tidskrifter som utökar utgivningen till fyra utgåvor under nästa år

Allt om Tidskrifter är magasinens magasin, Sveriges ledande branschtidning för tidskriftsförlagen och Sveriges Tidskrifters medlemstidning.

- Självklart ska en tidskriftsbransch ha en egen tidskrift. Vi har fått så många positiva reaktioner på nya Allt om Tidskrifter att vi nu bestämt oss för att öka utgivningstakten, säger Kerstin Neld, vd för Sveriges Tidskrifter.

AoT produceras av Nordiska Tidningsbolaget och postdistribueras till nyckelpersonerna på redaktionerna, sälj- och marknadsavdelningarna samt teknikavdelningarna. Dessutom distribueras Allt om Tidskrifter till beslutsfattarna på mediebyråerna, reklambyråer samt landets viktigaste marknadschefer.

– Med en annons i Allt om Tidskrifter når du med andra ord magasins- och tidskriftsbranschen viktigaste beslutsfattare och stora delar av övriga mediebranschen. Det sker i en högkvalitativ redaktionell miljö, med medverkan av flera av branschens mest initierade skribenter och redaktörer, säger Niklas von Sterneck, vd för Tillväxtbolaget.

I annonsuppdraget ingår även alltomtidskrifter.se.

Kontakta oss för mer information,

Niklas von Sterneck
08-410 272 01